Verzendbeleid- en leveringsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kovikoffie@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.

 

Wat te doen bij een verkeerd doorgegeven bezorgadres

Heeft u per ongeluk een foutief bezorgadres aangegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via kovikoffie@gmail.com. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten en verzendmethode

KOVI brandt verse koffie. Wij doen flink ons best om de verse koffie zo snel mogelijk bij u thuis geleverd te krijgen. Ontvangen orders worden zo spoedig mogelijk verwerkt en verzonden. Echter kan dit dit enkele dagen duren. De indicatie voor de levertijd is: maximaal 3 werkdagen.

Wanneer een product niet op voorraad is, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €4,95 voor bestellingen onder de € 29,95,-, bestellingen vanaf € 29,95,- worden gratis verzonden.

Standaardlevering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Als klant staat u centraal bij ons. Dat betekent dat u eenvoudig contact met ons op kan nemen via de ‘contact’ sectie op onze site of via: kovikoffie@gmail.com.

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij staan achter onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in de bete staat aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar; kovikoffie@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Visa
– Mastercard
– Maestro